Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Гостини на Трійцю
2018-05-30

Велике православне свято Трійці пов'язане з Днем народження Церкви, початком нового часу. Цей день з нетерпінням чекають всі – і дорослі, і малі – чекають дива. Здається, у цей день світ стає добрішим і світлішим, наповненим радістю і надіями.

Традиційно, у це велике свято жителі вулиці Троїцької уже багато років усіх запрошують на гостину – Троїцький храм. На прохання жителів організувати у їх мікрорайоні свято Трійці для всіх жителів міста об'єднались ради мікрорайонів "Центральний", "Спортивний", "Мінзаводський" і все місто запросили у парк "Дружби". Організовано і дружно готували свято: по усіх мікрорайонах, в газету, на радіо та телебачення розіслали яскраві запрошення, шукали і знаходили спонсорів, готували призи і подарунки, замовили козацьку кашу для всіх учасників свята, морозиво для дітей.

Настав нарешті довгоочікуваний святковий день. У парку "Дружба" з усіх куточків міста прийшли глядачі: дорослі і малі, друзі і рідні. Приходили і цілими сім'ями. Всі вони стали свідками насиченого розважального дійства. Свято почалося з запального таночка, який з парасольками виконували зворушливі малята зразкового хореографічного ансамблю "Веснянка" під керівництвом знаного хореографа Олени Гули.

Від організаторів свята привітали присутніх депутат обласної ради Костянтин Кірпосенко та голова ради мікрорайону "Центральний" Василь Приліпа.

З фольклорною композицією виступили учасники ансамблю "Калинове намисто" під керівництвом Манофи Юлії. Чистим акапельним співом зачарували учасників свята жителі цього мікрорайону Карюк Р.І. і Носова Н.В. Гучними оплесками зустрічали виступ співака Юрія Моха. Хореографічні композиції зразкового хореографічного ансамблю "Веснянка" змінювались прекрасним задушевним співом вокального ансамблю "Горлиця".

Ігри для дітей змінювали іграми для дорослих, де всі учасники отримали призи та подарунки. Не забарились і "гоголівські" героїні. Сцена з їх участю розвеселила глядачів. Потім із жартами і сміхом провели безпрограшну веселу лотерею.

А на завершення запросили всіх на дискотеку. Веселились незалежно від віку – дорослі і малі. Усіх присутніх частували смачною  безкоштовною козацькою кашею та морозивом.

Посмішки, піднесений настрій, дружнє спілкування. Хто розташувався біля столиків, хто на галявині, хто організував справжній міні-пікнік.

Уклінно дякуємо за спонсорську допомогу керівництву ПРАТ "Миргородкурорт", депутатам Миргородської міської ради  Ручці М.А., Залєському О.В., Фененко В.В., Гатанюку С.А., голові ради мікрорайону "Мінзаводський" Сєрову В.В., голові  будинкового комітету по вул.Троїцької,39, Ксьонз В.Г., відділу культури міської ради і всім учасникам свята.

Ми впевнені, що такі свята несуть лише позитив у стосунках між людьми. І всім буде цікавіше і веселіше жити, коли таких свят, що піднімають настрій і з'єднують людей, буде більше.

Тож нехай у наші домівки разом із свіжою зеленню входить мир та  Божа благодать, а людські серця наповнюються добром, щирістю і всепрощенням.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ради мікрорайонів

"Центральний"

"Спортивний"

"Мінзаводський"

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]