Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Головну ялинку Миргорода засвітять 19 грудня
2017-11-30

На засіданні виконавчого комітету 30 листопада обговорили та затвердили план проведення Новорічних і Різдвяних свят. За словами керуючої справами виконавчого комітету Антоніни Нікітченко, підготовка до Нового року вже розпочалася.

Комунальним підприємством "Спецкомунтранс" буде завезено близько 115 ялинок, а саме: для формування головної ялинки на центральній площі, ялинок для встановлення у мікрорайонах міста та для бюджетних організацій. У семи радах мікрорайонів міста, спільно із відділом культури міської ради, планується проведення 9 новорічних ранків.

До Дня Святого Миколая, який розпочинає в місті цикл новорічно-різдвяних свят, заплановано цілу низку заходів. 19 грудня до Дня Святого Миколая для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування відбудеться перегляд новорічної вистави, вручення солодких подарунків, а 28 грудня - новорічне свято для дітей пільгових категорій. Новорічні ранки в навчальних закладах міста проходитимуть з 18 по 29 грудня. Відкриття центральної ялинки міста заплановано на 19 грудня.

23 грудня о 15 годині планується проведення Церемонії нагородження переможців XVІIІ відкритого загальноміського рейтингу популярності «Людина року 2017».

У період із 01 січня по 07 січня 2018 року відділом культури міської ради заплановані новорічні ранки для дітей на центральній площі міста.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]