Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Голос місцевих ЗМІ" працює в Миргороді
2016-02-11

Міський голова Сергій Соломаха зустрівся з представниками закордонних та українських ЗМІ. Вони відвідали Миргород у рамках проекту "Голос місцевих ЗМІ: професійні стандарти та етичні норми у висвітленні конфліктів".

В українських ЗМІ стає менше матеріалів про переселенців. Однак залишається велика кількість проблем, які потребують якісного висвітлення. Тож як робити збалансовані репортажі — українських медійників навчали тренери британської фундації Томсона. У рамках проекту "Голос місцевих ЗМІ" телеоператори з багаторічним досвідом висвітлення конфліктів у світі прибули в Україну, щоб поділитися досвідом роботи з українськими журналістами. За словами тренера проекту "Голос місцевих ЗМІ", телеоператора Саймона Хастінгса, вимушені переселенці в Україні — питання довгострокової перспективи,  і саме журналісти регіонального рівня, які найбільше взаємодіють із ВПО на місцях, повинні дотримуватись етичних норм та стандартів, щоб власними діями не провокувати конфліктів. Цього, на жаль, ніколи раніше не вчили у профільних навчальних закладах. Цієї інформації мало, але вона конче потрібна локальним мас-медіа»", -  сказав медіатренер Саймон Хастінгс.

Команда журналістів зустрілася з міським головою Сергієм Соломахою. Кореспонденти взяли в нього інтерв’ю. У програмі візиту команда журналістів та оператор побували у навчальних та соціальних закладах. Відзняли матеріал про перебування переселенців у Миргороді. Результатом продакшн-тренінгів будуть сюжети про долю переселенців в кожній області та місті очима кожного учасника.

Проект "Голос місцевих ЗМІ: професійні стандарти та етичні норми у висвітленні конфліктів" - це півторарічний проект, спрямований на підтримку регіональних медіа. Проект фінансується Європейським Союзом. Його реалізує медіаконсорціум із п’яти організацій: Фундація Томсона, Міжнародний інститут регіональної преси та інформації, Європейський центр журналістики, МEMO98 та Асоціація «Спільний простір» у співпраці з Національної спілкою журналістів.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]