Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Година землі 2020
2020-03-24

Година Землі (28 березня з 20.30 до 21.30), найбільша світова ініціатива на підтримку Планети, фізично відзначатиметься в цьому році по домівках. Наша увага - на збереженні життів - власного та близьких. І це найприродніша риса кожної живої істоти на Планеті.

За історію Години Землі, понад 80 українських міст долучались до її підтримки. І це було неймовірно! В цьому році міста та міські організації виконують особливу місію, докладаючи зусиль до збереження людських життів та добробуту. І це неймовірно важлива робота, напевно, найважливіша з усіх на цей час.
  І саме в такі часи нам так необхідні символи та приводи для об'єднання.

 Година Землі, як і раніше, - символічне вимкнення на одну годину зайвого освітлення, зокрема біля визначних споруд-символів. Час для відчуття себе дітьми цієї неймовірної Планети. Але, головне, - це імпульс для розвитку, освіти та осмислення звичок - власних, родини, компанії та цілої країни заради життя в гармонії з природою.

В цьому році відзначення буде виглядати не так, як в минулі роки, але сучасний світ надає багато можливостей. І ми підготували пам’ятку для міст та селищ з порадами про те, як  долучитись до Години Землі та запропонувати містянам долучитись до неї. Ми знаємо, що ця Година здатна об'єднувати та розширювати сприйняття власного світу.

А це те, що так необхідно!

Будь ласка, дізнайтесь більше про Годину Землі на офіційній сторінці та завантажте пам’ятку з порадами для міст щодо підтримки Години Землі 28 березня. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 15 квітня 2024 року

     
     
Скликається виконком

24 квітня 2024 року о 9.00 годині в залі засідань міської ради.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]