Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Go Camp у п’ятій!
2016-05-05

У Миргородській спеціалізованій школі I-III ступенів №5 працюватиме мовний табір Go Camp. В цьому році шкільний мовний табір запрошує учнів 7-8 класів.  Діти матимуть можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати свої знання у різних формах діяльності: ігрових і концертних програмах, спортивних змаганнях, театральних виставах . Участь у мовному таборі допоможе дітям розкрити свої таланти та отримати досвід спілкування іноземною мовою. При цьому знання дитини не будуть оцінювати так як у школі, дитина сприйматиме навчання як  гру.

У рамках Року англійської мови в Україні Громадська організація GoGlobal долучилась до ініціативи Міністерства освіти і науки України, і разом з компанією Microsoft та партнерами розробила новий формат дитячих пришкільних таборів – таборів з поглибленим вивченням англійської мови. Проект отримав назву «GoCamps». Основним завданням команди проекту є показати дітям, що вивчення мов – це легко і просто, що літній табір може бути веселим, розважальним та яскравим.

Прийом заявок від шкіл на участь у проекті тривав до 18 лютого, і протягом цього часу було отримано 559 анкет з 24-х областей.

Відбір найкращих здійснювало незалежне журі, у складі якого були представники Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні, Міністерства освіти і науки України, компанії Microsoft, Американської торгівельної палати в Україні та команда GoGlobal.

Щодо критеріїв, якими керувались при відборі шкіл, то найпершим була якість виконання творчого завдання. Виконати його можна було у вільній формі, але найбільше було  відео, серед яких були справжні шедеври. Це були і презентації шкіл, і зворушливі звернення школярів, і навіть цілі кінофільми. Другим критерієм була повністю заповнена анкета, в якій учасники мали вказати досягнення свого навчального закладу, чи має школа досвід проведення англомовних проектів та заходів, зазначити очікувану кількість дітей у мовному таборі.

За результатами відбору статус та підтримку «GoCamp» отримують 119 шкіл з 20-ти областей України. Загалом, відпочити у таборах нового покоління – таборах з поглибленим вивченням англійської мови, зможуть більш ніж 7000 дітей.

Серед переможців відбору Миргородська спеціалізована школа I-III ступенів №5, -повідомила заступник директора з навчальної роботи Наталія Гараган.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]