Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
GIZ: співпраця продовжується
2021-09-30

Наразі Миргородська громада є учасником  проєкту "Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні" (FEER). В рамках цього проєкту буде розроблено стратегічний план розвитку схем теплопостачання, місто  отримає консультативну підтримку у розробці власних стратегічних муніципальних енергетичних планів.  У межах цього проєкту від міста підготовлена заявка "Реконструкція будівлі дошкільного навчального закладу № 2 "Оленка". 30 вересня у залі засідань міської ради відбулася зустріч керівництва міста з експертами Проєкту "Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні" (FEER) Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, що впроваджується за дорученням Урядів Німеччини та Швейцарії.

За словами першого заступника Миргородського міського голови Олександра Острянина, Миргород майже 10 років поспіль співпрацює з німецьким товариством. У першій фазі проєкту спільно було впроваджено систему енергомоніторингу та розроблено енергетичні аудити на бюджетні установи. Також за підтримки GIZ було проведено енергетичну санацію ДНЗ № 5 "Сонечко", за рахунок чого по будівлі вдалося досягти майже 45% економії енергоресурсів.

У другій фазі проєкту Миргород було визначено ментором для 5 міст України щодо впровадження системи енергоменеджменту. Працівники відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту ділилися з іншими громадами досвідом впровадження енергоефективних заходів, необхідністю впровадження у громадах муніципального енергетичного менеджменту.

На часі подано заявку на енергоефективну модернізацію садочку №2 "Оленка". Це - демонстраційний проєкт комплексної термомодернізації громадської будівлі, що в подальшому слугуватиме прикладом кращої практики та має можливість досягти економії енергії у понад 20-30%. Сьогодні відбулася попередня зустріч з експертами та обговорення поданої заявки. У обговоренні також взяли участь начальник відділу капітального будівництва Максим Богаєнко, начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік та працівники дошкільного навчального закладу. Перший заступник міського голови Олександр Острянин переконаний, що Миргород має усі шанси, аби перемогти у конкурсі та отримати кошти для енергоефективної модернізації дитячого садка. 

Побували експерти і на об'єкті, де ретельно оглянули інженерні мережі, стан покрівлі, систему зливу води та стан вже встановлених у різні роки металопластикових вікон. Цікавилися системою опалення. Всі передбачені заходи із термомодернізації у разі перемоги у конкурсі - дадуть не лише фінансову економію, але й значно поліпшать умови перебування дітей у приміщенні. За словами експертів - це одна із ключових вимог від міжнародних інвесторів. 

У  разі перемоги конкурсної заявки Миргород отримає більше 10 мільйонів гривень інвестицій і у садочку буде проведено повну енергоефективну термомодернізацію із утепленням фасаду, заміною вікон та дверей, заміною та утепленням мереж теплопостачання.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]