Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Гендерна рівність
2019-02-27

26-27 лютого в Києві проходить дводенна робоча зустріч Секції з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків Асоціації міст України, діяльність якої активно підтримує Проект ПРОМІС. У заході беруть представники міст-партнерів проекту та іноземні експерти, запрошені проектом ПРОМІС. Учасником від Миргорода є секретар Миргородської міської ради Наталія Гирка.

Дводенна програма передбачає обговорення принципів ефективного партнерства урізних напрямках життєдіяльності громади. На запрошення Проекту ПРОМІС участь у засіданні взяла депутатка міської ради канадського міста Едмонтон Бев Еслінгер. Вона представила міську програму Едмонтона під назвою "На часі" та поділилася секретами побудови ефективного партнерства між міською радою, громадою та приватним сектором. Програмна менеджерка Проекту ПРОМІС у Канаді Мар’яна Нікула розповіла про інструменти та ініціативи, розроблені за підтримки Федерації Канадських Муніципалітетів. Про принципи гендерного орієнтування в навчальних продуктах, що видаються в рамках ПРОМІС, розповів головний експерт з міжвідомчої співпраці Проекту ПРОМІС Олександр Ігнатенко. Про горизонтальне мережування говорила народна депутатка України, співголова МФО «Рівні можливості» Марія Іонова. Депутатка зазначила, що саме горизонтальне мережування є тим ефективним інструментом, який дозволить об‘єднати та посилити співробітництво на місцевому рівні, а активна співпраця місцевих депутатів та депутаток з метою обміну досвідом та успішними історіями може стати платформою для адвокації рівних прав та можливостей.

У рамках заходу відбулася дискусія з депутаток різних раду форматі «жива книга». Також було проведено обговорення розробки та впровадження плану дій на виконання зобов’язань міст-підписантів Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків та визначення можливих пріоритетів конкурсу гендерних ініціатив 2019.
  Під час засідання було також представлено та обговорено результати реалізації 7 короткострокових ініціатив за фінансової підтримки Проекту ПРОМІС. Мета цих ініціатив - сприяти підвищенню участі жінок у місцевому економічному розвитку. 

На фото: Олена Тихомирова - консультант проекту ПРОМІС, Наталія Гирка -  секретар Миргородської міської ради та  Мар'янка Нікула - програмна менеджерка проекту ПРОМІС.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 березня 2024 року

Сплачуємо борги до бюджету громади!

     
     
Оголошення

Змінено час засідання виконавчого комітету

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 березня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]