Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Форум партнерів
2017-10-12

10-11 жовтня в Києві проходив Форум партнерів Швейцарсько-українського проекту "Підтримка децентралізації в Україні" ДЕСПРО". Захід об’єднав представників центральних органів влади, місцевого самоврядування, експертів та представників міжнародних проектів. Миргород на заході представляв міський голова Сергій Соломаха у складі делегації Полтавщини. У рамках Форуму було презентовано напрацьований досвід проекту DESPRO в Україні.

 Швейцарсько-український проект ДЕСПРО надав технічну допомогу і сприяв покращенню комунальних послуг у Вінницькій, Дніпровській, Полтавській та Сумській областях, реалізувавши 5 пілотних проектів із водопостачання у малих містах. Партнером цього проекту є і місто Миргород. За словами Сергія Соломахи, співпраця зі швейцарсько-українським проектом ДЕСПРО "Підтримка децентралізації в Україні" допомогла миргородцям провести реконструкцію існуючих мереж, прокласти нові водогони та зменшити втрати води.

Централізованим водопостачанням забезпечені мешканці вулиць Єрківської, Ванди Василевської, Петрівської, Колгоспної, Козацької, Стаднянської, Красносільської, Ламаної, Лісової,  провулку Заводського, вулиць у мікрорайоні " Почапці". Завершуються роботи на вулиці Котляревського. Там залишилося підключити споживачів до центрального водогону.

На завершальній стадії і реконструкція вуличних колонок, будівництво яких стало соціальною складовою інвестиційного проекту ДЕСПРО. 50-ти малозабезпеченим миргородцям у різних мікрорайонах міста було відновлено водорозбірні установки. Нині триває прокладання мереж до житлових помешкань.

Таким чином, за рахунок донорських коштів, бюджетних видатків та внеску громадян на 10 вулицях вдалося реконструювати аварійні мережі, прокласти нові магістралі загальною протяжністю 9 км. Загальний кошторис робіт складає  5 млн. грн., із них 1,8 млн – грантові кошти DESPRO, 2,8 млн грн. – кошти міського бюджету, 0,4 млн грн. – кошти місцевих жителів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]