Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Форум місцевого самоврядування у Львові
2016-04-12

7-8 квітня у Львові відбувся IV Форум місцевого самоврядування, який організовує Інститут міста за ініціативи Львівської міської ради та за сприяння Асоціації міст України. У дводенному заході взяли участь понад 150 представників органів місцевого самоврядування, визнані міжнародні та українські експерти у сфері розвитку міст та муніципальної політики. Миргород представляла секретар міської ради Наталія Гирка.

У панельних дискусіях взяли участь голова Асоціації міст України, міський голова Києва Віталій Кличко, міський голова Львова Андрій Садовий, віце-спікер Верховної Ради України Оксана Сироїд, голова комітету ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко, представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи на переговорах у Мінську Роман Безсмертний.

На панельних дискусіях йшлося про реформування місцевого самоврядування, особливості та перспективу розбудови спроможних громад, реформування сфери ЖКГ, електронного врядування. За підсумками Форуму буде сформовано резолюцію, яку учасники скерують до центральних органів законодавчої та виконавчої влади України. Форум є платформою для обміну досвідом та обговорення актуальних проблем і перспектив у сфері місцевого самоврядування, підвищення ролі органів місцевого самоврядування у забезпеченні розвитку держави.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]