Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Форум місцевого розвитку в Миргороді
2016-04-21

Форум місцевого розвитку "Стан впровадження мікропроектів в рамках проекту ЄС/ПРООН " місцевий розвиток, орієнтовний на громаду-III" відбувся у Миргороді 21 квітня. Участь у заході взяли координатори проекту та його учасники в Полтавській області та Миргороді. З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Сергій Соломаха. Він розповів про участь міста в різних проектах та залучених донорських коштах на реалізацію ініціатив територіальної громади. Так, партнерами проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" стали шість ОСББ та дві громадські організації. Половина з них уже виконали ремонти в своїх будинках. Скористатися донорськми коштами у перспективі планують ще шість ОСББ.

Обласний координатор проекту Галина Бут відзначила активність міської громади щодо участі у конкурсі. Вона повідомила, що європейський проект планує розширити географію учасників і зазначила, що форуму, який відбувся у залі засідань міської ради, передувала зустріч з активом Миргородського району. Мова йшла про залучення сільських громад до європейського проекту.

У рамках форуму відбулася презентації досвіду учасників проекту на прикладах ОСББ та громадських організацій. Партнером проетку є і Полтавська аграрна академія. На форум приїхала делегація з вишу на чолі з директором навчально-наукового інституту економіки та бізнесу, деканом факультету економіки та менеджменту Олександром Галичем. Науковець поділився співпрацею з європейським проектом. Учасники Форуму мали змогу відвідали об"єкти та ОСББ - партнерів проекту ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтовний на ромаду-III".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]