Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Форум місцевого розвитку громад
2015-12-08

У Миргороді триває проект ЄС/ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду". Підходять до завершення капітальні ремонти  на дев'яти об'єктах, з них сім будинків та два навчальних заклади. Роботи проводяться за кошти європейського проекту, міського бюджету та кошти громад.

Тим не менш, проект покликаний не просто виконати ремонтні роботи у будівлях, а також навчити громади самоорганізації, співпраці з різними організаціями задля розвитку та добробуту самих громад.

У четвер, 3 грудня, відбувся Форум місцевого розвитку громад, який було проведено в рамках Проекту обласним координатором Галиною Бут. На форумі було представлено звіт по проведеній роботі та означено плани на майбутнє. Було відзначено великий обсяг робіт, проведений головами ОСББ та громадських організацій задля виконання проекту. Зокрема, роботу Юлії Заруднєвої, голови ОСББ "Козацький 2014", яка веде фінансову документацію усіх ОСББ у держказначействі.

Також міський голова Сергій Соломаха зазначив, що угоду між містом та Проектом підписано до кінця 2017 року, тож нові ОСББ також зможуть долучитися та виконати ремонти своїх будинків за європейські кошти.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]