Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Фізкультура в парах
2016-11-23

У новому 2016-2017 навчальному році продовжила роботу школа педагогічної майстерності інструкторів з фізичного виховання дошкільних навчальних закладів міста. На базі ДНЗ №11 «Теремок» (завідувач Ботвіновська О.М., вихователь – методист Якименко С.М.) відбулося перше засідання на тему «Здоров’язберігаючі та здоров’яформувальні технології у фізичному вихованні дошкільників».

Керівник школи, інструктор з фізичного виховання, спеціаліст вищої категорії, «Вихователь - методист» ДНЗ №11 «Теремок» Вороніна Н.В. познайомила учасників з планом роботи на навчальний рік та поділилася своїми напрацюваннями з обраної теми. Ніна Віталіївна розкрила теоретичні основи силових і парних вправ для дітей, показала практичне застосування їх в роботі з дошкільниками.

Для заняття з фізичної культури в середній групі інструктор підібрала відповідний комплекс загальнорозвиваючих вправ, основні рухи з використанням парних елементів та веселу гру на знаходження пари. Протягом усього заняття малята вчилися злагоджено виконувати рухи, відчувати та узгоджувати свої дії з діями партнера, дружно і доброзичливо відноситися до однолітків. Не менш цікавим для присутніх став перегляд комплексу загальнорозвиваючих вправ у парах для дітей старшого дошкільного віку. На завершення роботи члени школи педмайстерності взяли участь у майстер-класі з парної гімнастики, проведений Вороніною Н.В.

«Навчаючи – вчуся» - під таким гаслом працюють молоді та завзяті інструктори з фізичного виховання дошкільних навчальних закладів міста.

Силко В.П.,

методист ММК відділу освіти Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]