Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Фінансова перевірка Миргородського центру первинної медико-санітарної допомоги
2015-08-05

Фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму майже 179,41 тис. грн. встановили фахівці Миргородської об’єднаної державної фінансової інспекції під час ревізії Комунального закладу «Миргородський центр первинної медико-санітарної допомоги»

Контролю піддано період з 01.01.2013 по 01.04.2015. Зокрема, встановлено факти покриття за рахунок бюджетних коштів в сумі 142,39 тис.грн. витрат сторонніх юридичних осіб. Також втрачено 17,76 тис. грн бюджетних коштів внаслідок проведення завищених витрат на оплату праці. Проведено списання матеріальних цінностей за відсутності документів, що підтверджують факт використання майна на суму 17,97 тис.грн.  Виявлені порушення частково усунуто.

За  порушення бюджетного законодавства застосовано  фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами та попередження до керівника установи.

За ведення бухгалтерського обліку з порушенням встановленого порядку на 9-х посадових осіб Центру складено протоколи про адміністративну відповідальність.

Керівникові установи надіслано обов’язкові вимоги щодо усунення виявлених порушень. Про результати ревізії поінформовано Миргородську міжрайонну прокуратуру та міжрайонний відділ №3 управління протидії злочинності у сфері економіки  УМВС України в Полтавській області.

 

Самарчук Н.І.,

головний державний фінансовий інспектор

                                                                             Миргородської об’єднаної держфінінспекції

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]