Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Фермерські господарства та молочарі Миргородської громади почали отримувати дотаційну підтримку від держави
2022-11-14

Однією з найбільших галузей діяльності в громаді є сільськогосподарське виробництво. Тому, велика увага завжди приділяється підтримці виробників сільгосппродукції, в тому числі консультаційній та інформаційній. У вересні поточного року запрацювала державна програма підтримки аграріїв. Підтримкою змогли скористатися агровиробники, які обробляють від 1 до 120 га сільськогосподарських угідь, або, які утримують від 3 до 100 корів. Безповоротна допомога в розмірі 3100 грн виплачувалася за один гектар сільськогосподарських угідь, а також 5300 грн за корову.

У Миргородській громаді зареєстровано та працюють близько 50 таких виробників і кожен міг взяти участь у Програмі.

Відділ підприємництва, торгівлі та агропромислового комплексу міської ради з початку вересня 2022 р. проводив інформаційну та роз'яснювальну роботу з аграріями та власниками корів (які утримують від 3 до 100 корів) Миргородської міської територіальної громади, щодо отримання дотаційної підтримки через електрону систему Державного аграрного реєстру. Аграрії та власники корів мали змогу звернутися до відділу за  роз'ясненнями та отримували відповідні консультації та допомогу.

Довідково: Фінансування відбувалося за рахунок бюджетної підтримки Європейського Союзу. В цілому по державі за результатами опрацьованих заявок учасниками програми підтримки виробників сільгосппродукції стали 13 960 українських аграріїв. Учасниками програми стали виробники сільськогосподарської продукції, котрі зареєстровані у Державному аграрному реєстрі та відповідали її критеріям. Бути учасником ДАРу є однією з ключових умов участі в програмі.

 

Відділ підприємництва,

торгівлі та агропромислового

комплексу міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]