Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ЕСКО у ЗОШ №9. Підсумки першої зими
2019-05-23

Миргородська школа № 9 імені І.А. Зубковського стала першим у місті закладом, де впроваджено механізм енергосервісних контрактів (ЕСКО). Суть ЕСКО – підрядник виконує роботи для зменшення споживання енергії, і лише потім замовник сплачує частину зекономлених коштів підряднику.

За договором у школі №9 у вересні-жовтні 2018 було встановлено індивідуальний тепловий пункт із системою погодного регулювання, супутнє обладнання, розроблено всю необхідну документацію. У листопаді виконавець робіт ТОВ "Український енергетичний траст" завершив налаштування і з грудня 2018 року обладнання запрацювало в повній мірі.

Вказана у контракті запланована економія теплоносія - 22% від базового рівня споживання теплової енергії школою. Фактично ж економія становила 28% або 160,19 Гкал за період з грудня 2018 по квітень 2019. У грошовому вираженні оплата за теплоносії за цей період зменшилася на 301 тис. грн. З них за енергосервісним контрактом сплачено 258 тис. грн., а в бюджеті міста залишилося 43 тис. грн.

Контракт підписано на два роки і 330 днів (тобто на три опалювальні періоди) на суму 496 766 грн. Якщо ця сума буде сплачена раніше, то зобов'язання вважаються виконані сторонами. За перші п'ять місяців сплачено 51% вартості контракту, тож можна очікувати, що виплати по договору будуть завершені раніше. Після завершення всіх виплат встановлене обладнання перейде у власність школи.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]