Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Енергоефективність – як шлях сталого розвитку місцевих громад»
2015-02-27

Протягом двох днів (26 – 27 лютого 2015 року) у нашому місті перебували представники органів місцевого самоврядування із різних куточків України (міські голови і їх заступники з Тернопільської, Хмельницької, Житомирської, Харківської, Київської, Черкаської та Сумської областей), які прибули до курортного Миргорода для участі в навчальному семінарі «Енергоефективність – як шлях сталого розвитку місцевих громад».

З вітальною промовою до присутніх звернувся міський голова Сергій Соломаха, який охарактеризував особливості цьогорічного бюджету міста й умови роботи Миргорода в умовах нововведень бюджетного й податкового кодексів. Учасників семінару також вітали аналітик Асоціації міст України Ярослав Рабошук та директор Департаменту житлово-комунального господарства Полтавської ОДА Олександр Тонков, які запевнили присутніх у тому, що миргородці набули цікавого й вартого уваги досвіду в застосуванні  енергоефективних технологій.

Далі слово надали миргородцям: заступник міського голови Максим Верещак поділився досвідом Миргорода у співпраці із міжнародними донорами у сфері енергоефективності, а енергоменеджер Ілля Йощенко розповів про організацію у Миргороді системи енергоменеджменту та проведення системного моніторингу споживання енергоносіїв.

Аби не бути голослівними учасників семінару запросили оглянути результати роботи проектів «Енергоефективна санація ДНЗ № 5 «Сонечко» та проекту «Модернізація вуличного освітлення з використанням інноваційних енергоефективних заходів ВДЕ (енергія сонця) у Миргороді». Цікавим було і знайомство із лікувальною та діагностичною базою ПрАТ ЛОЗ «Миргородкурорт» і міської ради.

А наступного дня  керівник проекту USAID «Місцеві альтернативні джерела енергії: м. Миргород (МАДЕМ), виконавчий директор ВБО «Інститут місцевого розвитку» Руслан Тормосов ознайомив присутніх  із проміжними результатами та перспективами цього проекту. Учасники семінару також відвідали Ресурсно-логістичний центр з розвитку біоенергетики Миргородської міської ради, пілотну котельню, де йде будівництво біо-модуля, що працюватиме на соломі та базу підприємства КП «Спецкомунтранс», де складуватимуться запаси біопалива.

Віра ЯВТУШЕНКО

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]