Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Електронні сервіси служби зайнятості
2019-10-03

Змінюється світ, змінюємось і ми. Так і діджиталізація сервісів стала вже звичною справою. Наразі вона сприймається користувачами як ознака зручності й доступності послуг, виявлення до них лояльності та турботи. Служба зайнятості теж прагне наблизити соціальні послуги до потенційних клієнтів: роботодавців та шукачів роботи, тому активно впроваджує електронні сервіси з використанням інтернет-технологій.

Згідно з останніми соціологічними дослідженнями* 5% населення хоча б раз скористалися адміністративними послугами он-лайн. Найбільш популярними серед респондентів виявилися цифрові сервіси таких державних установ:

Міністерства соціальної політики ( 47,4% респондентів)

Міністерства юстиції (30,3% респондентів)

Державної фіскальної служби (22,6% респондентів).

Державна служба зайнятості на своєму сайті https://www.dcz.gov.ua/ також надає громадянам можливість самообслуговування та швидкого пошуку необхідної інформації з питань зайнятості: вакансій та резюме по всій Україні, подання звітності, реєстрації на прийом до фахівців, профорієнтаційне  тестування  тощо. В залежності від потреб клієнта, доступні такі корисні дистанційні он-лайн-сервіси як «Електронний кабінет роботодавця», «Електронний кабінет безробітного», «Електронна черга», профорієнтаційна платформа «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа».  

 «Електронний кабінет роботодавця»  передбачає:

подання звітності до центру зайнятості в режимі он-лайн,

перегляд стану укомплектування заявлених вакансій та кількості направлень центром зайнятості претендентів на роботу,

моніторинг договорів на організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру та працевлаштування після професійного навчання,

самостійний пошук актуальних резюме шукачів роботи та інше.

«Електронний кабінет безробітного»  дає змогу зареєстрованому безробітному :

створити власне резюме;

здійснити підбір роботи;

ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість;

дізнатися про можливість професійного навчання;

отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю;

переглянути дані про заплановані та фактичні відвідування центру зайнятості;

дізнатися про заходи, які заплановані у центрах зайнятості, та записатися на ті з них, що зацікавили.

«Електронна черга» дозволяє, не виходячи із дому та не витрачаючи часу та коштів на проїзд, записатися на прийом до спеціаліста будь-якого центру зайнятості України. Якщо особа успішно пройшла  реєстрацію, їй потрібно просто в зазначені дату і час звернутися до відповідного центру зайнятості, маючі при собі документи, необхідні для вирішення питання.

 «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа» онлайн-платформа профорієнтації та розвитку кар’єри стане у нагоді тим, хто потребує допомоги у вирішенні таких питань як:

вибор або зміна професії;

побудова свого кар’єрного шляху;

визначення власних професійних інтересів, здібностей, психологічних схильностей.

Для зручності своїх клієнтів, служба зайнятості представлена також в найпопулярніший на сьогодні соціальній мережі Facebook. До речі, на сторінці Полтавського обласного центру зайнятості у  Facebook можна ознайомитись з новинами служби та отримати цікаву інформацію.

  Facebook Jobs - додаток з пошуку роботи. Ви можете самостійно обирати регіон пошуку вакансій та категорію. Цей додаток дозволяє одразу переглядати профіль роботодавця та швидко надсилати йому свої дані.

Не обминула увагою служба зайнятості і популярний відеохостинг YouTube. На каналі служби є можливість переглянути Відеорезюме та Відеовакансії. А всім зацікавленим в поширенні власної інформації в даному форматі, радимо звернутися до найблищого до вас центру зайнятості. Його фахівців допоможуть у створенні відеороліка та розміщенні його на YouTube-каналі служби.

Звертайтесь до служби зайнятості! Ми допоможемо вам заявити про себе, знайти цікаву роботу або потрібних працівників!

*Згідно дослідження «Оцінки населенням України якості надання адміністративних послуг» проведенего Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова з 12 по 17 липня  2019 року. 

Більше корисної інформації з питань зайнятості можна знайти за посиланнями https://pol.dcz.gov.ua/ та https://www.facebook.com/MirhorodCZ/

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]