Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Екскурсія до бібліотеки
2018-09-26

Безмежна сила книги. Без неї людина сліпа, адже з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує, вона розповідає нам про історію рідного краю, звичаї, традиції. Книга – мудрий друг і порадник. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.

Саме про книгу йшла мова під час екскурсії для учнів 1-Б класу школи №6 у міську бібліотеку для дітей. Діти вперше завітали в чарівну оселю книги. Допитливі малята уважно слухали розповідь бібліотекаря Людмили Маркової про бібліотеку та її «жителів» – книжок. Діти дізнались, що означає слово «бібліотека», а нові терміни «абонемент», «читальний зал», «стелаж», «формуляр» поповнили словнковий запас першокласників.
  Перше знайомство з бібліотекою для дітвори було незвичайним, загадковим і казковим. Цікавим доповненням екскурсії став пошук скарбів, що знаходяться в бібліотеці, «Карта скарбів» допомогла пригадати веселі, чарівні казки, розгадати загадки, а за допомогою квітка з відривними пелюстками діти повторили правила поводження з книгою.Усміхнені обличчя дітей та сяючі оченята свідчили про те, що екскурсія всім сподобалась.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]