Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Джерело енергії, що змінить Україну"
2015-12-01

Таку назву має фільм про практичне втілення у Миргороді пілотного проекту Проекту МАДЕМ «Місцеві альтернативні джерела енергії м. Миргород». У Києві 30 листопада відбулася урочиста презентація досягнень Проекту «Місцеві альтернативні джерела енергії м. Миргород». Учасником зібрання була і миргородська делегація, яку очолював міський голова Сергій Соломаха.

Про важливість біоенергетики в Україні і практичні кроки в регіонах говорили Руслан Тормосов, керівник Проекту USAID «Місцеві альтернативні джерела енергії м. Миргород», к.е.н., доцент; Юрій Шафаренко, начальник Управління заміщення традиційних видів палива Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України; Сергій Соломаха, Миргородський міський голова; Анатолій Колієнко, консультант з питань теплопостачання, к.т.н., професор; Семен Драгнєв, спеціаліст з технічних питань, к.т.н.

За словами Сергія Соломахи, завдяки проекту у Миргороді вдалося замінити 5% споживання природного газу, у перспективі цей показник планують збільшити до 30%. Міський голова подякував усім, хто долучився до цієї ініціативи і допоміг втілити пілотний проект у Миргороді.

У рамках зібрання відбулося жваве обговорення напрацювань проекту, презентація фільму "Джерело енергії, що змінить Україну", виготовленого в рамках проекту USAID "Місцеві альтернативні джерела енергії: м. Миргород" та презентація практичного посібника «Біоенергетичні проекти: від ініціювання до реалізації». Переглянути відеофільм можна за посиланням https://www.facebook.com/mdiorgua/videos/vb.582361251876615/842527005860037/?type=2&theater

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]