Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дитинство, опалене війною
2018-05-08

Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над нацистами. Багато людей вийшло на двобій з ворогом. В числі відважних захисників Вітчизни були і діти. До війни це були звичайні хлопчики і дівчатка. Навчалися, допомагали старшим, гралися, бігали-стрибали, розбивали носи і коліна. Їхні імена знали лише рідні, однокласники та друзі.

Та прийшов час – і вони показали, яким великим може стати маленьке дитяче серце, коли спалахує в ньому священна любов до Вітчизни. Тож цього дня до бібліотеки завітала дитина війни – Сіваченко Олександр Трохимович.  Він розповів дітям про своє «недитяче» дитинство, що відбувалося з ним в ті роки, як вони пережили навалу окупантів. Повідомив багато цікавих речей про те, як відбувалося навчання, де брали папір та олівці, в які ігри грали.

А також Олександр Трохимович, як людина, що веде здоровий спосіб життя, мотивував дітей займатися спортом та більше приділяти уваги активним іграм.

Колектив бібліотеки та учні 6-А класу школи №9 дякують Олександру Трохимовичу та бажають йому здоров`я та довгих років життя.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]