Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дитячий центр «Молода гвардія» прийматиме юних екологів
2016-04-19

Згідно з Указом Президента України «Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки» від 13 жовтня 2015 р. № 580 однією із сфер національно-патріотичного виховання є охорона довкілля.      З цією метою з 24 квітня по 14 травня 2016 року в УДЦ «Молода гвардія» (Одеська область) буде  проведено тематичну екологічну  зміну «До кришталевих джерел», під час якої пройде Всеукраїнський форум юних екологів – щорічний комплексний педагогічний, освітньо-виховний, культурно-просвітницький захід, що проводиться з метою пропаганди та розвитку екологічної культури серед учнівської молоді.

Засновниками є Міністерство освіти і науки України; Міністерство соціальної політики України; Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді;Державне підприємство «Український державний центр «Молода гвардія».
  Участь у форумі мають право брати учні (вихованці) загальноосвітніх навчальних закладів; вихованці (учні, слухачі) позашкільних навчальних закладів віком від 9 до 16 років включно з числа переможців, призерів та учасників міжнародних і всеукраїнських заходів з еколого-натуралістичного  напряму. У програмі форуму-розроблення та реалізація екологічних проектів, робота круглого столу «Дитячий екологічний парламент: проблеми і перспективи», дискусійні майданчики, флешмоби, профільні майстер-класи, походи, екскурсії, ярмарок екологічних ідей, практичні природоохоронні і просвітницькі акції у тому числі закладання юннатівської алеї тощо.
  У  рамках форуму буде проводиться виставка юних екологів –природоохорнців.  На виставці презентуються результати природоохоронної діяльності, кількість екологічних стежин, методичні розробки, розкладнички, фотоальбоми, щоденники дослідницької роботи, вироби з природного матеріалу.
        Від Полтавської області в   екологічному  форумі  братиме участь  8 учнів, серед них- вихованець гуртка МАН  Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді - Клепач Олексій, який   у 2015 році  на обласному конкурсі- захисті дослідницьких робіт у відділенні "Аграрні науки і екологія" зайняв 1 місце  в секції "Агрономія"  ("Формування урожайності бульб картоплі в залежності від груп стиглості сортів "), а  у вересні 2015 року на   ІХ Всеукраїнському  зльоті учнівських  виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів,  виступаючи на конкурсі-захисті науково-дослідницьких учнівських робіт у секції "Овочівництво", виборов  диплом   ІІ ступеня, підтвердивши високий рівень  підготовленої наукової роботи.

      Педагогічний та учнівський колективи ЦЕНТУМу щиро  бажають Олексієві  цікаво і змістовно відпочити у Всеукраїнській дитячій оздоровниці.
        А ви, шановні старшокласники, приходьте  до нас.  На  заняттях  гуртка  МАН   ви  не лише отримаєте певний  обсяг знань, але й  будете розвивати   свій  інтелект і творчі здібності, необхідні для майбутніх фахівців у галузі біології, ботаніки, екології, медицини, ветеринарії  та інших природничих дисциплін. 
  Гурток МАН сприяє духовному самовдосконаленню вихованців, підвищенню  їх власної самооцінки і статусу серед ровесників, педагогів, батьків;  їхній професійній орієнтації та підготовці до практичної діяльності.
        Ми будемо раді  разом з вами поринути у багатогранний світ рідної природи і підготувати вас до вибору майбутньої професії.

            Екологічний прес-центр ЦЕНТУМу

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]