Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дитячі мрії
2018-01-12

Вже стало традицією напередодні Нового року проводити святковий концерт і звітуватися про свою роботу Миргородській дитячій музичній школі ім.Анатолія Коломійця. Так і цього року  21 грудня 2017 року в стінах Районного будинку культури відбувся концерт відділу сольного та хорового співу, під назвою «Дитячі мрії».

Цікаво, що в 1998 році було створено клас сольного співу, а з 2003 року почав працювати цілий відділ сольного та хорового співу в музичній школі. Сьогодні дітей навчають співу п’ять викладачів Тараненко Наталія Вікторівна, Кравченко Тетяна Василівна, Коваленко Світлана Ігорівна, Яременко Віра Сергіівна, завідує відділом Помарнацький Петро Анатолійович.

Назва концерту «ДИТЯЧІ МРІЇ», не випадкова, адже бажання здійснюються! Хтось мріє стати народним артистом, а хтось почути світ і навчитися говорити! Завдяки сприянню благодійної організації «Єдиний координаційний Центр» під час концерту були зібрані кошти на лікування маленької дівчинки, Поліни Лисенко, яка не чує. Допомогти почути світ і навчитися розмовляти може операція по вживленню імплантата в вушко. Без допомоги небайдужих родина Полінки справитися не може. Тому юні артисти музичної школи, їх прихильники та батьки долучилися до гарної справи. Ніхто не залишився байдужим! Мрії здійснюються!

П.А. Помарнацький,

завідувач відділу сольного

та хорового співу

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]