Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дитяче свято у сквері відпочинку
2018-06-11

Дитячий майданчик у міському парку «Дружба» наповнюється новими ігровими елементами. Минулої неділі у цій зоні відпочинку відкрили п'ятий ігровий дитячий майданчик. З цієї нагоди в парковій території відбулося розважальне святкове дійство.

10 червня у парковій зоні лунала музика та дитячий сміх. Для дітвори влаштували розважальну програму та відкрили оновлений дитячий майданчик. Цьому сприяли ініціативні батьки та народний депутат Олег Кулініч. З його допомогою цей міський парк перетворюється на облаштоване та привабливе місце для відпочинку з дітьми на свіжому повітрі. Перерізаючи символічну стрічку міський голова Сергій Соломаха подякував Олегу Івановичу за допомогу у вирішенні різних питань в життєдіяльності громади і особливо тих, що стосуються підростаючого покоління.

Недільного дня для дітвори влаштували цікаві спортивні ігри, майстер-класи, розваги, атракціони  та пригощали солодощами. З концертною програмою та майстер-класами виступили  вихованці Центру естетичного виховання Миргорода, а також юні аматори колективу народного танцю "Хамелеон" смт. Ромодан.

Учасниками святкового заходу стали найменші жителі міста та гості з сіл. Про їх підвіз потурбувалися сільські голови. Різноманітні змагання, конкурси, розваги на надувних батутах, гойдалках, перегляд відеофільму на проекторі та пригощання солодощами – такою насиченою була програма святкового дійства.

Як підкреслив Олег Кулініч, дуже радий, що у Миргороді є таке місце, яке дійсно створює місцевим мешканцям позитивний настрій і де можна проводити сімейний відпочинок. Приємно, що батьки також  долучаються до організації активного та цікавого дозвілля малечі. Будемо і далі працювати, щоб паркова зона ставала ще більш комфортною і цікавою, особливо для маленьких миргородців, сказав народний депутат.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]