Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дитяче свято у мікрорайоні «Мінзаводський»
2017-06-06

4 червня в мікрорайоні «Мінзаводський» у дворі будинку №119 по вулиці Шишацькій відбувся святковий захід до Дня захисту дітей. На свято прийшло близько 300 хлопчиків та дівчаток різного віку.

Центр культури та дозвілля підготував чудову концертно-розважальну програму. Маленькі гості свята із задоволенням брали участь у різноманітних конкурсах, рухливих іграх. Гарні подарунки отримали не лише переможці, але і всі учасники. А яке ж свято без улюбленої забави дітей - аквагриму? Талановита художниця-візажист за допомогою спеціальної фарби перетворювала на піратів, метеликів, кішечок та інших персонажів усіх бажаючих. Діти весело провели час, мали можливість посмакувати солодкою ватою, цукерками, а наприкінці свята всі отримали морозиво.

 По закінченню святкової програми голова будинкового комітету Ніна Дзябенко подякувала міському голові Сергію Соломасі, міській раді, спонсору свята генеральному директору ТОВ «Лабулє-Україна», члену виконавчого комітету Ростиславу Самойловичу, Центру культури та дозвілля, депутатам міської ради Марині Заливчій, Олені Гречко, голові ради мікрорайону Віталію Сєрову, заступнику голови ради мікрорайону, депутату міської ради Віталію Гречку, а також секретареві ради мікрорайону Катерині Терещук за організацію та проведення свята.

 

Рада мікрорайону

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]