Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дитяче свято біля магазину "Ветеран"
2018-06-05

Метеорологічний прогноз цього дня не радував: очікувались дощі, зранку небо затяглось сіро-синіми дощовими хмарами, зрідка накрапав невеличний дощ. Та була впевненість, що погода не підведе, як і завжди, коли проводили свята. Сподівання виправдались: розвіялись хмари, пригріло сонечко – здавалось і сама природа підготувалась до свята.

Ще заздалегідь, до початку свята до магазину "Ветеран" збирались глядачі – і дорослі, і малеча. І не пошкодували, свято вдалося на славу.Вдалим був дебют екологічного театру "Краплинка" під керівництвом Чернишової І.М. із школи №9 ім. І.А. Зубковського, вони познайомили глядачів з цікавою пізнавальною програмою, з якою вибороли почесне друге місце  на обласному конкурсі екологічних колективів. Змогли підключити до свого виступу і глядачів.

Як завжди ефектними, яскравими і захоплюючими були танці зразкового хореографічного ансамблю "Веснянка" під керівництвом талановитого хореографа Гули О.П.З веселими гуморесками виступила і заслужила гучні оплески глядачів Неля Компанієць. Захоплено зустрічали юних співачок Валерію Полянську, Катерину Сіренко, Вікторію Величко, Елеонору Дишлєву.

Велику вдячність присутні висловили спонсору свята ПП і депутату міської ради Булойчик О.М., відділу культури міської ради і раді мікрорайону "Центральний".

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]