Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Другий Український Жіночий Конгрес
2018-12-07

Проблемні питання  ґендерної політики в Україні,  міфи та стереотипи щодо участі жінок у різних сферах суспільного життя, впровадження інституційних механізмів щодо ґендерної рівності та недискримінації у прийнятті управлінських рішень  обговорюють учасники Другого Українського Жіночого Конгресу, що проходить 7-8 грудня у Києві.

Учасниками заходу є: Президент України Петро Порошенко, Прем’єр-міністр  України Володимир Гройсман, Президент Литви Даля Грибаускайте, заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, Віце-прем"єр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, Міністр з питань ветеранів Ірина Фріз, Міністр освіти і науки  Лілія Гриневич, народні депутатки – співголови Міжфракційного депутатського об’єднання у Верховній Раді України «Рівні можливості»  Олена Кондратюк, Марія Іонова, Світлана Войцеховська, Альона Бабак. Миргород на Конгресі представляє секретар міської ради Наталія Гирка.

Учасники і учасниці обговорюють проблемні питання  ґендерної політики в Україні,  міфи та стереотипи щодо участі жінок у різних сферах суспільного життя, впровадження інституційних механізмів щодо ґендерної рівності та недискримінації у прийнятті управлінських рішень тощо.

У програмі передбачено роботу дискусійних платформ: українські та світові тренди у політиці рівних прав та можливостей жінок і чоловіків; як впливають міжнародні зобов’язання на дотримання рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у сфері безпеки: український та світовий досвід; розширення економічних можливостей для жінок, подолання дискримінації на робочому місці та у підприємництві; особливості національних стереотипів щодо жінок і чоловіків; чоловіки у декреті та відповідальне батьківство; наставництво та жіноче партнерство.

Учасники Конгресу:  представники виконавчої влади, міжнародних організацій, посольств країн США, Великої Британії, Швеції, Франції, Іспанії, Португалії, Канади, Норвегії, Литви, активісти неурядових організацій та громадські діячі, жінки – військові, підприємиці, а також чоловіки, що активно підтримують ґендерний паритет.

Захід відбувається за ініціативи співголів Міжфракційного депутатського об’єднання у Верховній Раді України «Рівні можливості» та за підтримки міжнародних партнерів. Організатор – Громадська організація «Український Жіночий Конгрес».

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]