Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Друге засідання робочої групи з підвищення ефективності діяльності в сфері місцевого економічного розвитку
2017-05-29

У Миргороді проходить друге засідання робочої групи з  підвищення ефективності діяльності в сфері місцевого економічного розвитку. Захід відбувається в рамках спільного проекту Асоціації міст України та Норвезької асоціації місцевих і регіональних влад "Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні”.

Асоціація міст України у співпраці з Норвезькою асоціацією місцевих і регіональних влад і Норвезьким інститутом міського та регіонального розвитку за фінансової підтримки МЗС Норвегії впроваджує проект "Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні”. На черговому етапі реалізації проекту в Миргороді працює робоча група з числа представників органів місцевого самоврядування міст-членів АМУ та учасників проекту "Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні”.

Учасників засідання  привітав перший заступник міського голови Сергій Швайка. Сергій Олексійович презентував гостям Миргород, розповів про специфіку курортного міста та напрацювання громади у різних галузях життєдіяльності.

У рамках дводенної роботи, учасники обмінюються досвідом, обговорюють економічні показники та напрацьовують матеріал для реєстру місцевого економічного розвитку. Координатор проекту «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні» Наталія Бескупська  розповіла, що проект спрямований на збільшення джерел доходів для місцевих бюджетів та створення сприятливих умов для розвитку бізнесу. Проект впроваджуватиметься у трьох компонентах. Нині  представники органів місцевого самоврядування діляться напрацюваннями громад та обговорюють шляхи підвищення ефективності галузей, підбивають підсумки соціологічного опитування та створюють реєстр місцевого економічного розвитку (МЕР).

На підсумковому засіданні учасники представлять розроблені на основі аналізу плани підвищення ефективності для кожного міста.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]