Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Друге засідання 33-ї сесії міської ради
2017-12-28

28 грудня відбулося друге засідання 33-ї сесії міської ради. Депутати продовжили обговорення питань та ухвалення рішень, опрацьованих на профільних комісіях. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха.

Серед низки питань соціального спрямування, депутати проголосували зміни до цільової програми та до програми соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на 2018-й рік.

Більшістю голосів депутати підтримали Положення про стимулювання талановитих і обдарованих дітей та молоді Миргорода, що передбачає систему адресної підтримки творчо обдарованих дітей-учнів закладів освіти, культури, фізичної культури і спорту, а також громадських спортивних організацій, які стали переможцями (призерами) Всеукраїнських та Міжнародних змагань відповідного спрямування. Винагорода становить: Гран-Прі, 1 місце - 9 000 грн.,2 місце - 6 000 грн., 3 місце - 3 000 грн. Для колективів: Гран-Прі, 1 місце - 18 000 грн., 2 місце - 12 000 грн., 3 місце - 6 000 грн.

Затвердили програму реалізації проекту Європейського Союзу "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)", в рамках програми Європейського Союзу «Угода Мерів – Демонстраційні проекти 2» спільно з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ та Миргородською міською молодіжною громадською організацією «За нами майбутнє», за рахунок залучення грантових та коштів міського бюджету. Ініціатива передбачає модернізацію котельні по вул. Прорізній 4-А та модернізацію ДНЗ №10.

Підтримали звернення депутатів Миргородської міської ради до Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини щодо правових аспектів внесення змін до національного класифікатора України ДК 003:2010 у сфері охорони здоров’я.

Жваво тривала дискусія щодо необхідності розвитку у місті молодіжної та спортивної роботи. Занепокоєно обговорювали на засіданні депутати новину про зміну перереєстрації Центральної районної лікарні. Це тягне за собою майже 4 млн.грн. ПДФО, які не отримає міський бюджет. Обговоривши ситуацію, було доручено вивчити це питання юридично.

Ряд рішень, ухвалених на сесії, стосувалися змін до цільових програм, таких як капітального ремонту житлового фонду, вуличного освітлення, охорони довкілля, порядку орендних ставок за використання майна територіальної громади.

Також на засіданні звітували голови профільних комісій: депутатської комісії з освіти, культури, духовності, молоді і спорту та постійної комісії з питань бюджету, інвестицій та підприємництва. Про роботу також відзвітували керуюча справами виконавчого комітету та секретар ради.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]