Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Довкілля для України»
2015-02-11

В Україні триває підготовка Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України». Запрошуємо всіх небайдужих взяти участь у заходах Міжнародного екологічного форуму.

З кожним роком Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України» набирає обертів і привертає все більше уваги до збереження довкілля не тільки вітчизняних громадських та бізнес структур, а й європейської громади. Крім того, у вересні 2013 року Форум вийшов ще на більш високий, світовий рівень, оскільки Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії Міжнародній виставці «Довкілля» було надано статус «Захід затверджений UFI». Це надає можливість українським учасникам виставки розширити коло спілкування з іноземними підприємствами, представниками  бізнесу та громадськості.

Враховуючи актуальність розширення зв’язків у сфері природоохоронного співробітництва, Мінприроди України підтримує проведення Міжнародного екологічного форуму «Довкілля для України», який сприятиме подальшому розвитку в Україні екологічно орієнтованого суспільства, відкриє нові можливості для здійснення інвестиційних проектів і стане важливим кроком на шляху до стабілізації та поліпшення стану природного середовища.
 
  Однією з важливих складових Форуму є VІІІ Міжнародна виставка «Довкілля 2015», основними розділами якої є екологічна політика та менеджмент; екологічні технології та моніторинг; управління відходами, їх утилізація та переробка; охорона атмосферного повітря; альтернативна енергетика та біопаливо; органічне землеробство та екологічно чисті продукти; водні ресурси; ліси та лісокористування; екологічно чисте житло-чисте місто України; здоров’я, рекреація, туризм; екологічна освіта та наука; ядерна та радіаційна безпека; військова екологія.
 
  Переконаний, що завдяки Форуму Уряд отримає не тільки чіткі рекомендації, на основі яких зможе розробити та запровадити на практиці необхідні елементи, спрямовані на покращення своєї екологічної політики, а зможе залучити до широкого кола екологічної громадськості нових учасників.
 
  Запрошую всіх небайдужих взяти участь у заходах Міжнародного екологічного форуму.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]