Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дотримуйтеся всіх карантинних норм! COVID-19 різко поширюється!
2020-09-28

У зв’язку зі зростанням показника захворюваності більше від встановленого порогу 40,0 на 100 тисяч населення (загальна кількість випадків COVID-19 за останні 7 днів) міста Полтава і Миргород, Диканський, Котелевський, Миргородський, Новосанжарський, Полтавський, Решетилівський та Шишацький райони області з 28 вересня переведено у «жовту» зону адаптивного карантину. Статистика захворюваності зростає. До "помаранчевої" зони залишився один крок. Тому ще раз наголошуємо, що не треба розслаблятися, інфекція не відступає, а різко поширюється.

Вкотре звертаємося до містян та приїжджих: дотримуйтеся всіх карантинних норм. Наразі це дуже важливо. До того ж прийшов час виборчих кампаній, агітації, мета якої зібрати якомога більше людей, зробити їх своїми прихильниками. Також звертаємося і до кандидатів: здоров’я людей – це і ваша відповідальність також. Нагадуйте на заходах про безпеку, дотримання карантинних заходів, пам’ятайте про дистанцію і маски.

Довідково:

У зеленій зоні діють правила, встановлені по всій країні – носіння маски у громадських місцях, соціальна дистанція, використання антисептика; проведення масових заходів з не більше як 1 особою на 5 кв. м.; заповненість кінотеатрів і театрів не більше, ніж на 50%; перевезення пасажирів у громадському транспорті лише на сидячих місцях.

У жовтій зоні до попередніх обмежень додаються обмеження на відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди літнього віку.  

Помаранчева зона – до згаданих обмежень додають припинення діяльності закладів розміщення, крім готелів, обмеження діяльності розважальних закладів і закладів харчування у нічний час, діяльності спортзалів, фітнес-залів, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, а також обмеження для масових заходів – 1 людина на 20 кв м і не більше 100 осіб.

Червона зона – це заборона роботи громадського транспорту, відвідування закладів освіти, закриття ресторанів, ТРЦ тощо.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]