Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Досягнення миргородських борців
2015-12-09

06 грудня відбулося відкриття першості Миргородської ДЮСШ з греко-римської боротьби серед юнаків. У ході гострих безкомпромісних змагань було визначено переможців у 12 вагових категоріях. Переможцями  з Миргородської ДЮСШ стали: Михайло Чугуєнко, Максим Москаленко, Серафим Грималюк, Іван Сисоєв, Дмитро Демидяк, Андрій Прядун, Павло Сорокаліт - всі спортсмени з 5 школи, Ян Сень, Микола Грищенко -з першої школи, та Герман Грималюк з гімназії ім Т. Г. Шевченка.

Перед цими змаганнями  миргородські борці відзначились на виїзних турнірах. Так, на Кубку молоді Полтавської області чемпіоном став Сергій Кивенко, друге місто посів Сеймур Мамедов  та Павло Сорокаліт, третє – Володимир Полістрант, Андрій Прядун, Тимур Маметов та Мурат Іманов.

На чемпіонаті області серед юнаків,що відбувся  у Полтаві,  перше місце вибороли Ігор Балко та  Сергій Кивенко, друге -  Володимир Полістрант, Дмитро Сидоренко, Тимур Мамедов та  Мурат Іманов, третє - Сеймур Мамедов, Павло Сорокаліт, Герман Грималюк.

А в Черкасах на всеукраїнському турнірі, який зібрав 24 команди із 15 областей, призерами стали: друге місце посіли  Володимир Полістрант та Сеймур Мамедов, бронза дісталася Ігорю Балку, Сергієві Кивенку та Дмитру Сидоренкові.

Змагання показали, що в Миргороді зростає гідна зміна борців, які в майбутьоному зможуть достойно захищати честь Полтавщини і національної збірної України.

 

 Сергій Шудєгов,

тренер ДЮСШ, майстер спорту,

 заслужений тренер України

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]