Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дорожники продовжують відновлювати дорожне полотно
2018-05-02

Робота з ліквідації ямковості  на автодорогах Миргорода триває. Станом на 01 травня відремонтовано пошкоджене асфальтне полотно на 16 вулицях з 65 запланованих. На дані види робіт з міського бюджету використано близько 1,2 млн.грн. Зважаючи на те, що роботи з поточного ремонту в Миргороді розпочалися  10 квітня (значно пізніше, ніж в попередні роки), то триватимуть вони до середини травня.

Всього в 2018 році на поточний ремонт доріг та тротуарів в місті виділено 3,5 млн. грн., в т.ч. на поточний ремонт доріг – 2,8 млн. грн. Але в зв’язку з несприятливими погодними умовами березня цього року - постійними заморожуванням та відлигами, та враховуючи технічний стан доріг (близько 80% доріг в місті потребують капітального ремонту) виділених коштів недостатньо для проведення  поточного ремонту.

На завершення ремонтних робіт вулиць Гоголя, Шишацької, Залізничної, Старосвітської, Кашинського, Багачанської необхідне додаткове виділення коштів з міського бюджету. На найближчій сесії міської ради планується виконати перерозподіл коштів: частину коштів з капітального ремонту доріг перекинути на поточний ремонт, так як додаткових коштів на ремонти доріг в міський бюджет за 2 квартал ще не надходило, а необхідно всі дороги, які потребують ремонту, привести хоч в більш менш придатний для експлуатації стан, щоб не було нарікань ні від перевізників пасажирів, ні від мешканців міста.

Підрядні організації також виконують капітальні ремонти дорожнього покриття. Завершено капітальний ремонт ділянки вулиці Зінчаші від №2 до №22, дороги по провулку Вокзальному та ділянки дороги по вулиці Вокзальній (від вулиці Слави до вулиці Вокзальної), розпочаті торік, а також виконано капремонти внутрішньо-будинкових проїздів за адресою вул. Багачанська,40 та 110, - повідомили у відділі капітального будівництва міської ради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]