Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Дорогі миргородці! Шановні гості!
2016-09-16

Щиро вітаю усіх з 73–ю річницею визволення Миргорода від нацистських загарбників та Днем міста!

У житті кожного з нас буває багато свят, як особистих, так і загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях та душах, і без сумніву, одним із таких - є День визволення нашого міста від нацистських загарбників.

В цей день ми низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих фронтовиків, віддаємо данину поваги і шани оборонцям і визволителям рідної землі – усім тим, хто наближав довгоочікувану перемогу на фронті і в тилу. Нині ще є живі свідки  та учасники тих жахливих подій. Тож, поки б’ються наші серця, ми маємо, закарбувати в пам’яті та передати нащадкам спогади про події 1941-1945 років і щохвилини дякувати воїнам-визволителям за життя. Шановні ветерани! Зичу Вам міцного вам здоров'я, довгих років життя.

Плине час, змінюються покоління, але мужність і відвага, героїзм та нескореність духу ветеранів залишається зразком для прийдешніх поколінь. Сучасники є взірцем подвигу та мужності в ім’я миру. На захист незалежності та суверенітету вже стали діти та онуки сивих ветеранів, серед них багато миргородців. Ми вшановуємо патріотів, які у цей тривожний час протистоять агресору на сході та вклоняємося загиблим героям. Ми дякуємо всім громадським активістам та волонтерам, які допомагають підтримувати бойових дух нашим захисникам у гарячих точках.

У день визволення міста від загарбників бажаю всім, насамперед, миру. Нехай якомога швидше закінчиться війна на сході країни, і Україна стане на шлях економічного розвитку.

За доброю традицією в ці вересневі дні ми відзначаємо і головне свято миргородської громади - День міста. Цей день об'єднує усіх, кому дороге рідне місто, його історія, люди. Адже саме ви, миргородці: талановиті, щирі, добрі й працьовиті - матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. 

За рік, що минув ми довели, що наша громада – сильна своєю єдністю, може стояти за свої інтереси. Наше древнє і в той же час юне місто – флагман санаторно-курортної галузі Полтавщини та України. Миргород утримує лідерські позиції в реалізації міжнародних проектів та по залученню коштів на енергозберігаючі ініціативи. Цими вагомими здобутками місто завдячує, перш за все своїм жителям - працелюбним і талановитим миргородцям.

Вірю – разом ми досягнемо іще вагоміших результатів у поліпшенні якості життя, працюючи на перспективу розвитку Миргорода. Бажаю всім міцного здоров'я, натхнення й творчого підходу до виконання будь-якої справи. Нехай суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують серед нас. Бажаю родинного затишку і благополуччя, якнайшвидшого відновлення миру в Україні та процвітання Миргороду.

З повагою міський голова Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]