Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Допомога внутрішньо переміщеним громадянам від ПРООН
2015-10-20

Допомогти вимушено переміщеним особам  покликаний проект  переселенцям «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» та «Економічне і соціальне відновлення Донбасу», що впроваджуються ПРООН за фінансової підтримки Уряду Японії і в партнерстві з Урядом України та місцевою владою. Проект передбачає фінансову підтримку  внутрішньо переміщеним особам на відкриття власної справи.

Представники Проекту відвідали Миргород та організували інформаційну сесію.За словами представників Проекту, грантова підтримка надається на започаткування чи відновлення підприємницької діяльності та малого бізнесу. Подані на конкурс бізнес-плани мають демонструвати довгострокові перспективи отримання прибутку і передбачати створення умов для самозайнятості та додаткових робочих місць. Розмір гранту на реалізацію одного бізнес–проекту становить від 75 000 до 225 000 грн.

У конкурсі на отримання гранту можуть брати участь виключно фізичні особи, які мають офіційний статус внутрішньо переміщених осіб та проживають на території міста Миргород.

Для участі у конкурсі бажаючі повинні подати:

  • заповнену заявку;
  • бізнес-план встановленої форми;
  • бюджет використання гранту встановленої форми;
  • обов’язкові додатки.

Форму заявки, а також інші необхідні документи, можна отримати безпосередньо звернувшись до адміністратора конкурсу електронною поштою за адресою [email protected] або на офіційному сайті в мережі Інтернет http://www.ccc-tck.org.ua/active/

У Миргороді проект «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» та «Економічне і соціальне відновлення Донбасу» реалізуватимуть через Центр соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]