Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Допомога в майбутньому працевлаштуванні
2018-05-14

Життя влаштоване так, що постійно вимагає від нас прийняття важливих рішень, від яких залежить наше майбутнє. Для учнів – це визначитися з вибором майбутньої професії, а отже і власної долі; а для випускників – успішне працевлаштування.

Майже кожен студент рано чи пізно починає замислюватися над пошуком роботи. Намаганням випускників ВНЗ знайти бажане місце роботи часто заважає недостатність досвіду в її пошуках і досвіду роботи за профільним напрямком освіти, невідповідність вимог вакансії до претендента та необхідність витрачати набагато більше часу, ніж на це розраховували. 

Одним із основних завдань діяльності служби зайнятості є допомога в працевлаштування. Так, 05 травня 2018 року Миргородська міськрайонна філії Полтавського обласного центру зайнятості організувала день відкритих дверей для майбутніх випускників Хомутецького ветеринарно-технологічного коледжу ПДАА. Метою даного заходу було надання всебічної інформаційної допомоги щодо майбутнього пошуку роботи та підвищення їхньої професійної компетентності.

Спочатку присутніх ознайомили із діяльністю служби зайнятості, її послугами та ситуацією на ринку праці. Адже у процесі пошуку роботи безробітна молодь стикається із певними психологічними труднощами. Їхньою причиною є відсутність в особи внутрішньої готовності до активних дій в нових ринкових умовах.

Також запрошеним випускникам розповіли, як взагалі шукати роботу, ознайомили із інформацією на стендах про актуальні вакансії, які подають роботодавці, із паспортами ринко утворюючих підприємств, які працюють на території нашого Миргородського району.

Більш детальніше фахівці звернули увагу на сайти з пошуку роботи та розміщенням там свого резюме. Щоб збільшити свої шанси на отримання хорошої роботи, важливо правильно скласти резюме. Воно повинно слугувати студенту «візитною карткою», тому до його складання варто віднестися дуже відповідально. Правильно побудоване резюме збільшує шанси зацікавити фахівця з підбору персоналу власною кандидатурою і отримати запрошення на співбесіду.

Оскільки в заході приймали участь майбутні технологи виробництва та переробки продукції тваринництва також було продемонстровано відеоматеріали про найбільші підприємстві даного напрямку, які представлені на сучасному ринку праці.

 

Учасники заходу мали змогу отримати індивідуальні консультації та відповіді на поставлені запитання, а їх як виявилося було чимало.

Миргородська міськрайонна філії Полтавського обласного центру зайнятості сподівається, що проведений захід дасть свої позитивні результати і майбутні випускники вже в найближчий час отримують цікаву, стабільну роботу з можливістю особистого та кар’єрного росту. Оскільки з правильним підходом, ініціативністю й дрібкою вдачі є всі шанси отримати бажану роботу відразу після отримання диплома.

Провідний фахівець відділу організації працевлаштування населення

  О.Березовець

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]