Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Допомога Миргородській громаді
2022-11-02

2 листопада відбулася чергова онлайн зустріч Миргородського міського голови Сергія Соломахи та бургомістра громади-побратима Лангенлонсхайм-Штромберг Міхаеля Цифки. Пан Бургомістр повідомив, що після візиту президента Німеччини Штайнмаєра в Україну, кардинально змінилася політика у відносинах. Міхаель Цифка наголосив, що народ Німеччини налаштований підтримувати Україну в боротьбі проти росії і далі. На підтвердження своїх слів він запропонував надати допомогу Миргородській громаді, щоб протистояти енергетичному тероризму та допомогти перезимувати і перемогти Україні.

Громада Лангенлонсхайм-Штромберга готова передати резервне обладнання (генератори, дров'яні печі, ліхтарі, батарейки), а також теплий одяг та інші речі, які зігріють в холодну пору року.

Також, як уже було домовлено на попередніх зустрічах, Бургомістр запропонував, щоб німецькі спеціалісти ознайомилися із ситуацією із водовідведенням у громаді, надали свої рекомендації та пропозиції і допомогу для  вирішення проблем  комунального підприємства, зокрема, для відновлення роботи  КНС.

А ще вирішили налагодити співпрацю між колективами навчальних закладів наших громад.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 22 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]