Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До відома одержувачів житлових субсидій
2017-06-13

Нормами діючого законодавства передбачено щорічне перепризначення субсидій з  травня  місяця всім одержувачам субсидій на наступний 12-ти місячний термін.   З 1 травня 2017 року вступив в дію новий механізм обрахування субсидій, тобто для призначення субсидій враховується дохід, без урахування податку з доходів фізичних осіб, за чотири квартали, що передують місяцю з якого призначається субсидія. 

Відповідно Державною фіскальною службою інформація про доходи (з урахуванням першого кварталу 2017 року) надана  в першій декаді червня.

Враховуючи значний обсяг роботи період перепризначення субсидій по всьому масиву одержувачів буде проходити з 10 червня по 30 липня поточного року.

Звертаємо увагу, що сім’ям, які отримували субсидію по квітень 2017 року (крім орендарів, сімей, які мають зміни у складі зареєстрованих та одержувачів субсидії на тверде паливо і скраплений газ) повторно звертатися до управління соцзахисту населення не потрібно.

З 1 травня 2017 року згідно діючого законодавства субсидія не перепризначається у разі наявності простроченої понад 2 місяці заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг.

Інформацію про заборгованість органам соцзахисту надано організаціями-надавачами житлово-комунальних послуг.

У з зв’язку з цим всім одержувачам субсидій, у яких є борги з оплати будь-яких житлово-комунальних послуг необхідно терміново звернутися до організації, яка надає вказану послугу, та вирішити питання погашення боргу або укласти договір про його реструктуризацію.

У разі не сплати впродовж 2-х місяців наявних боргів або не укладення договору їх реструктуризації  (по кожній організації)  - субсидія на наступний строк буде призначена з  місяця, в якому документально підтверджено сплату боргу або укладення договору його реструктуризації.

Інформацію про наявну заборгованість можливо отримати безпосередньо в організаціях - надавачах житлово-комунальних послуг.

 

Телефони для довідок:

МУГГ ПАТ «Полтавагаз» тел. 4-36-95

МФ ПАТ «Полтаваобленерго» тел. 5-31-55

ОКВПВКГ «Миргородводоканал» тел. 4-40-08

ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго» тел. 5-23-34

МКЖЕУ  тел. 5-25-17

КП «Спецкомунтранс» тел.5-14-99

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]