Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги військових пенсіонерів, інвалідів війни
2017-11-23

Порядок виплати грошової компенсації замість санаторно-курортного лікування інвалідам війни, які отримують пенсію відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб»,  визначений Постановою Кабінету Міністрів України від 17.06.2004р. №785 «Про затвердження Порядку виплати грошової компенсації вартості санаторно-курортного лікування деяким категоріям громадян».

Пунктом 2 Порядку передбачено виплату грошової компенсації інвалідам війни  за місцем їх обліку один  раз на два роки з дня звернення із заявою про виділення путівки або виплату грошової  компенсації за бажанням, якщо ці особи протягом двох років не одержували безоплатних путівок, незалежно від наявності медичного висновку про необхідність санаторно-курортного лікування або медичних протипоказань.

            Тобто, для виплати в 2018 році грошової компенсації замість санаторно-курортного лікування інвалідам війни за неотримані ними в 2016-2017 роках путівки, необхідно в 2016 році перебувати на обліку для отримання путівки або подати в 2016 році заяву про виплату грошової компенсації. Якщо інвалід війни в 2016 році не перебував на обліку для забезпечення путівкою та не подавав заяву про виплату компенсації, право на виплату компенсації в 2018 році за невикористане в 2016-2017 роках лікування втрачається.

            Якщо інвалід війни в 2016 році перебував на обліку для забезпечення путівкою, але путівку не отримав – право на виплату компенсації вбачається за умови неотримання ним путівок протягом двох років (2016-2017). Виплата компенсації в такому випадку проводиться в 2018 році.

 

Військовий  комісар Миргородського ОМВК

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]