Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги отримувачів житлових субсидій!
2021-01-16

У зв’язку з підвищенням з 1 січня 2021 року тарифів на оплату комунальних послуг Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації скоординовано роботу управлінь соцзахисту населення щодо своєчасного проведення перерахунків розміру призначених житлових субсидій 162 тис. сімей області. Згідно з законодавстваом розмір житлових субсидій розраховується як різниця між вартістю житлово-комунальних послуг у межах соціальних нормативів користування послугами та розміром обов’язкового відсотка платежу, який визначається для кожної сім’ї індивідуально в залежності від її складу та отриманих доходів.

Тому при збільшенні тарифів на комунальні послуги відповідно збільшується розмір житлової субсидії на оплату житлово-комунальних послуг в межах соціальних нормативів.

Перерахунок розміру субсидій з урахуванням збільшених тарифів буде проведено управліннями соціального захисту населення самостійно до 25 січня поточного року, звертатися додатково до управлінь не потрібно.

Виплата житлових субсидій з урахуванням підвищених тарифів на оплату комунальних послуг у грошовій готівковій формі за січень 2021 року буде проведена через банківські установи на початку лютого, через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта» - з 4 по 25 лютого, згідно графіку.

Житлові субсидії у грошовій безготівковій формі будуть перераховані надавачам житлово-комунальних послуг через АТ «Ощадбанк» до 18 лютого. Про стан розрахунків за житлово-комунальні послуги АТ «Ощадбанк» направить одержувачам субсидії СМС повідомлення.

Департамент соціального захисту населення

Полтавської облдержадміністрації

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]