Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги отримувачів житлової субсидії!
2021-10-07

Житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг призначається з місяця звернення за її призначенням до дати закінчення опалювального сезону і розраховується:
  на неопалювальний сезон - з 1 травня по 30 вересня.

Якщо до складу домогосподарства входить особа, яка має право на пільги з оплати житлово-комунальних послуг, субсидія призначається з місяця, що настає за місяцем, в якому нараховано пільги, але не раніше місяця подання заяви.
    Житлова субсидія на оплату комунальних послуг з постачання теплової енергії, постачання та розподілу природного газу, постачання та розподілу електричної енергії для централізованого, автономного та індивідуального опалення розраховується у квітні та жовтні з урахуванням тривалості опалювального сезону з 16 жовтня по 15 квітня включно.
    У разі подання заяви протягом двох місяців з початку опалювального (неопалювального) сезону житлова субсидія призначається з початку такого сезону, але не раніше дня виникнення права на її отримання.
    У жовтні розпочинається опалювальний період. У зв'язку з цим розміри житлових субсидій будуть перераховані з урахуванням послуги опалення.
    Звертаємо увагу! Якщо Ви вже отримуєте субсидію (в тому числі, якщо Вам субсидію на неопалювальний період визначено у нульовому розмірі) додатково звертатись до управління соціального захисту населення та подавати документи не потрібно. Управління соцзахисту населення самостійно збере необхідну інформацію та проведе перерахунок субсидій на опалювальний період.
    Інформацію про призначення житлової субсидії можна дізнатись онлайн через Єдиний державний реєстр отримувачів житлових субсидій за посиланням (https://subsidii.ioc.gov.ua).
    За допомогою реєстру можливо дізнатись чи призначили сім'ї житлову субсидію, термін, на який призначено субсидію, розмір призначеної субсидії, спосіб виплати та назву управління соціального захисту населення, в якому зберігається особова справа отримувача субсидії.

Начальник відділу грошових

виплат та компенсацій УСЗН

Миргородської міської ради

Галина Савенкова

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]