Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги одержувачів субсидій!
2018-06-12

Про що необхідно інформувати управління соціального захисту населення? З 1 травня 2018 року відповідно до Порядку призначення житлових субсидій передбачено обов’язок одержувача субсидії інформувати в 30 денний термін управління соцзахисту населення про:

- наявність у осіб, з урахуванням яких призначено субсидію, членів сім’ї (чоловіка/дружини, неповнолітніх дітей), які зареєстровані (фактично поживають) за іншою адресою;

- перебування у володінні сім’ї (в тому числі членів сім’ї, які зареєстровані за іншою адресою)  транспортного засобу, з дати випуску якого не минуло 5 років (крім мопеда та автомобілів, отриманих через управління соцзахисту);

- здіснення купівлі, набуття права власності у інший визначений законодавством спосіб (отримання в дар, спадщину тощо), оплати послуг на суму понад 50 тис. грн. протягом 12 місяців перед зверненням за призначенням житлової субсидії (призначенням субсидії без звернення);

- зміни складу зареєстрованих членів домогосподарства та зміни у складі їх сім’ї;

- зміни переліку отримуваних житлово-комунальних послуг та умов їх надання;

- зміни переліку витрат на управління багатоквартирним будинком, зміну управителя, виконавця комунальних послуг, створення об’єднання.

            У разі наявності у осіб, з урахуванням яких призначено субсидію, членів сім’ї (чоловіка/дружини, неповнолітніх дітей), які зареєстровані (фактично поживають) за іншою адресою або у разі зміни складу зареєстрованих осіб чи зміни у складі їх сім’ї – подаються нові заява та декларація.

Громадянин несе відповідальність за не повідомлення про обставини, що впливають на право отримання субсидії та її розмір.

При виявленні відповідного факту надання субсидії припиняється, сума субсидії повертається.

 

Звертаємо увагу, що з 1 травня 2018 року сім’ї, яким призначено субсидію, зобов’язані щомісяця сплачувати обов’язкову частку платежу.

 

Начальник відділу грошових

виплат та компенсацій

УСЗН Миргородської міської ради

Савенкова Г.В.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]