Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги юридичних та фізичних осіб, підприємців, студентства, громадян України
2017-08-07

Заходами обласної цільової Програми сприяння залученню інвестицій, розвитку економічного співробітництва та формування позитивного іміджу Полтавської області на 2017 - 2020 роки передбачено проведення конкурсу інвестиційних проектів "Горизонти Полтавщини".

Метою конкурсу є виявлення у Полтавській області перспективних інвестиційних проектів в пріоритетних галузях економіки, з метою їх подальшого представлення потенційним українським та іноземним інвесторам шляхом формування пакету інвестиційних пропозицій та належного промоційного середовища.

До участі у конкурсі запрошуються юридичні особи та фізичні особи підприємці, студентство, науковці, громадяни України, які мають власну оригінальну бізнес-ідею за пріоритетними галузевими напрямами (молодіжний старт-ап; охорона здоров'я; освіта і наука; спорт, розваги, дозвілля; туризм; інфраструктура та транспорт; альтернативна енергетика та енергоефективні технології; агропромисловий розвиток; промислове виробництво), реалізація або розвиток, якої потребує залучення інвестиційних ресурсів; забезпечить створення нових робочих місць та досягнення економічного ефекту.

Детальна інформація про умови участі та положення конкурсу доступна на офіційному сайті облдержадміністрації (тематичний банер на головній сторінці, http://www.adm-pl.gov.ua/page/konkurs-investiciynih-proektiv-gorizonti-poltavshchini).

Просимо розповсюдити інформацію щодо конкурсу серед зацікавленої аудиторії - потенційЗаявки приймаються до 18 серпня 2017 року через заповнення електронної заявки за лінком https://goo.gl/gGAXoV.

Відділ споживчого ринку та підприємництва

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]