Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги фізичних осіб, що утримують молодняк великої рогатої худоби
2018-08-15

Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва, затвердженого КМУ №107 від 07.02.2018 року для фізичних осіб, дотація за молодняк надається за утримання ідентифікованого та зареєстрованого в установленому порядку молодняка великої рогатої худоби до тринадцяти місячного віку, який народився у господарстві фізичної особи у поточному році.

Звертаємо вашу увагу, що відповідно до змін Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва затвердженого постановою Кабінету Міністрів України                     від 28 березня 2018 року № 285, що набула чинності з 20 квітня 2018 року,  дотація надається за кожні чотири повні місяці утримання телят (включаються телята народжені у минулому році):

– віком від 4 місяців 1 день до 8 місяців, вносимо у колонку відомості 1-5 місяців, сума нарахованої дотації – 300 гривень;

– від 8 міс. 1 день до 12 міс., вносимо у колонку відомості 5-9 місяців, сума нарахованої дотації – 300+700 гривень;

– від 12 міс. 1 день до 12 міс. 29 днів (до тринадцяти місячного віку) вносимо у колонку відомості 9-13 місяців, сума нарахованої дотації – 300+700+1500 гривень;

Вік тварини обраховується на момент подання та реєстрації документів у журналі обліку фізичних осіб – власників тварин, та нараховується підсумком за кожні 4 місяці утримання. 

Для отримання дотації за молодняк фізичної особи подають за місцезнаходженням господарства до міської ради копії таких документів:

паспортів великої рогатої худоби, виданих у встановленому порядку, а у разі утримання 10 і більше голів молодняка – виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин;

паспорта громадянина України;

довідки або договору про відкриття рахунку в банку;

документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному органу доходів і зборів і мають відмітку в паспорті).

Зазначені документи приймаються протягом бюджетного року до 1 травня, до 1 вересня і до 1 грудня поточного року до відділу економічного прогнозування Миргородської міської ради за адресою: м. Миргород, вул. Незалежності, 17, каб. 6, тел. 5-21-44.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]