Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги батьків та школярів!
2018-08-20

Освіта - основа інтелектуального, культурного, духовного, соціального, економічного розвитку суспільства і держави. Метою освіти є всебічний розвиток людини як особистості та найвищої цінності суспільства, розвиток її талантів, розумових і фізичних здібностей, виховання високих моральних якостей, формування громадян, здатних до свідомого суспільного вибору. Підготовка дітей до навчання в школі - фундамент для майбутньої успішності. Це відповідальний період в житті не тільки дитини, але і кожного з батьків.

Відповідно до п.3 ст. 150 Сімейного Кодексу україни, батьки зобов'язані забезпечити здобуття дитиною повної загальної середньої освіти, готувати її до самостійного життя. Згідно з п.3  ст.47 «Закону України про освіту» злісне ухилення батьків від виконання обов'язків щодо здобуття їх неповнолітніми дітьми повної загальної середньої освіти може бути підставою для позбавлення їх батьківських прав.

         Щороку служба у справах дітей Миргородської міської ради проводить моніторинг щодо готовності дітей до нового навчального року. Особлива увага приділяється дітям, які проживають в сім'ях, де батьки неналежним чином виконують батьківські обов'язки по вихованню та утриманню дітей. У разі виявлення дітей, які не готові чи не приступили до навчання, працівниками служби будуть вжиті заходи  щодо негайного повернення дітей на навчання, з'ясування  причин та умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням. У разі необхідності службою у справах дітей буде порушено питання про притягнення до відповідальності батьків та осіб, які їх замінюють, які неналежним чином відносяться до питання отримання освіти їхніми дітьми.

           У зв'язку з вищевикладеним, служба у справах дітей Миргородської міської ради звертається до Вас, шановні батьки, з проханням в повній мірі та з цілковитою відповідальністю віднестися до підготовки своїх дітей до навчального процесу та своєчасної явки на заняття.

 

Служба у справах дітей

Миргородської міської ради

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]