Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До уваги аграріїв!
2017-03-01

Проектом USAID «Агросільрозвиток» оголошено Річний конкурс на надання грантів у межах Фонду стратегічних інвестицій. Проект сприяє розбудові спроможності органів державної влади України у питаннях розробки і впровадження ринкових реформ у сільському господарстві та ефективного управління економічними і соціальними процесами, долучаючи до цього представників бізнесу і громадськості.

Проект USAID «Агросільрозвиток» допомагає малим і середнім сільськогосподарським підприємствам, які працюють у секторі фруктів та овочів, а також у м’ясомолочному секторі, адаптуватися до міжнародних стандартів безпечності харчової продукції й отримати доступ до експортних ринків ЄС, водночас посилюючи їхню присутність на ринках інших країн та внутрішньому ринку України.

            Проект USAID «Агросільрозвиток» запрошує зацікавлені підприємства надсилати концепції проектів  для інвестування діяльності, спрямованої на збільшення доданої вартості у плодоовочевому та м’ясомолочному секторах, впровадження нових технологій переробки та після врожайної обробки продукції, впровадження міжнародних стандартів якості та безпечності сільськогосподарської продукції , розширення ринків її збуту.

            Гранти за цією програмою надаватимуться:

  • малим і середнім підприємствам і підприємцям – виробникам сільськогосподарської продукції (МСП);
  • сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам та їх об’єднанням;
  • малим і середнім підприємствам в сфері агропромислового сектору (переробка, логістика, збут тощо);
  • галузевим сільськогосподарським асоціаціям.

Загальною метою цієї програми грантів є розширення ринків збуту та збільшення доданої вартості продукції МСП та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів. Проект насамперед підтримає такі пропозиції, які слугуватимуть моделями найкращої практики для реплікації та розширення в майбутньому.

Проект USAID «Агросільрозвиток» планує надати протягом 2017 року 30 млн.гривень в рамках цього Річного програмного запиту через 25 запланованих грантів. Очікується, що сума кожної грантової угоди може коливатися від 650 тис.гривень до 3 млн.гривень, але кінцева сума залежатиме від грантової діяльності та остаточних переговорів і може виходити за межі цього діапазону. Заявки для участі у раундах можуть подаватися протягом 2017 року та можуть розглядатися по мірі надходження.

Усі питання щодо цього оголошення надсилаються Дмитру Бєлону, менеджеру грантів, на електронну адресу: [email protected] . Проект USAID «Агросільрозвиток» допомагатиме заявникам розібратися в процедурі подання заявок і надаватиме консультацію щодо підготовки заявки.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]