Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До розробки стратегії Миргородського субрегіону долучилися сільські громади
2017-11-20

У рамках процесу розробки стратегії Миргородського субрегіону, що проходить у співпраці з проектом "Партнерство для розвитку міст" (ПРОМІС) в Миргороді, проводилася робота щодо підписання договору про співробітництво громад сільських рад, території яких прилеглі до міста. 10 сільських рад (Вовнянська, Гаркушинська, Дібрівська, Зубівська, Петрівцівська, Попівська, Слобідська, Хомутецька, Шахворостівська та Ярмаківська) виявили бажання співпрацювати з містом та 20 листопада підписали договори про співробітництво. Офіційне підписання угод відбулося у кабінеті міського голови Сергія Соломахи.

Підписані примірників рішень проекту Договору про співробітництво громад подадуть до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України для офіційної реєстрації. Про співпрацю міста з Проектом ПРОМІС розповіла начальник відділу економічного прогнозування і туризму Оксана Голуб. Вона акцентувала на основних напрямках: написанні Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону на 2017-2026 роки, розробці Програми посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва, створенням мережі малопотужного FM-радіомовлення в рамках роботи Фонду підтримки ініціатив з демократичного врядування та розвитку проекту ПРОМІС, розробка Програми брендингу та маркетингу території, підтримка та сприяння виходу Миргородських підприємств, що мають експортний потенціал, на міжнародні ринки збуту. Вона повідомила, що розробка Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону на 2017-2026 роки знаходиться на завершальному етапі. Вже створено та обговорено Профіль громади і Звіт про опитування підприємців, проведено аналіз SWOT (сильних та слабких сторін), визначено місію, стратегічне бачення, напрями розвитку. Визначено перелік Цілей і Завдань, які відповідають проведеному аналізу і напрямам розвитку. Триває збір проектних ідей за напрямами розвитку, стратегічними цілями для формування Плану реалізації Стратегії. Проводиться аналіз поданих проектних ідей на відповідність критеріям відбору.

Оксана Голуб звернулася до голів сільських рад долучитися до розробки стратегії та подавати проектні пропозиції, актуальні для кожної громади.

Окрім питань, пов'язаних із стратегічним плануванням, за круглим столом було обговорено низку тем, проблемних для мешканців сіл.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]