Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До охорони громадського порядку в місті готові
2015-02-23

Трагічні події річної давності, що відбувалися в столиці України, спонукали до створення в містах і селищах держави загонів самооборони. З'явилися такі і в курортному Миргороді. Тоді разом із працівниками міліції вони патрулювали нічне місто і чергували на блокпостах, розташованих у передмістях.

Із часом ситуація на Миргородщині значно поліпшилася, але необхідність оберігати стратегічні об'єкти міста і мирний спокій земляків залишилася. Тож  щоночі на патрулювання міста виїжджають мобільні групи у складі працівників патрульно-постової служби міліції та представників громадського об'єднання "Оберіг".

Минулої суботи, 15 лютого, мені випало побувати на вечірньому розводі патрулів. Начальник міськвідділу міліції Андрій Река провів інструктаж міліціонерів, перевірив наявність у них табельної зброї і спецзасобів, а також переконався, що міліціонери знають норми законів і правила застосування зброї у разі необхідності. А міський голова Сергій Соломаха подякував правоохоронцям і їхнім добровільним громадським помічникам із "Оберегу" за добросовісну роботу з охорони громадського порядку.

Разом з інспектором-кінологом центру УМВС Полтавщини Сергієм Черкащенком на патрулювання міста виїхала і службова собака Цезар.

Віра ЯВТУШЕНКО

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]