Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До 21- ї річниці Конституції України
2017-06-28

28 червня біля пам'ятника Т.Шевченкові відбувся урочистий мітинг з нагоди 21-ї  річниці Конституції України. Представники міської та районної влади, трудових колективів та громадських організацій, молодь поклали квіти до підніжжя пам'ятника.

З вітальним словом до учасників зібрання звернувся заступник Миргородського міського голови, депутат Полтавської обласної ради Костянтин Кірпосенко.

— Наш Основний Закон — це фундамент життя та розвитку Української держави і Народу. У цей день особливо хочу привітати справжніх захисників Конституції України — українських воїнів, які боронять незалежність, державний суверенітет та недоторканність наших кордонів від російського окупанта. Дякуючи нашим захисникам, що можемо святкувати 21-шу річницю Конституції у незалежній, європейській Україні. Переконаний, що спільними зусиллями ми відновимо мир та територіальну цілісність України. Разом, шануючи Закон, самовідданою працею кожного зміцнимо свою батьківщину, здобудемо перемогу і побудуємо сильну європейську державу,- сказав промовець.

Долучився до вітального слова і голова Миргородської райдержадміністрації Юрій Коваленко.

Від молоді слово мав президент "Молодіжного парламенту", член обласного відділення Малої академії наук України, випускник школи культурної дипломатії Арсен Шумейко. Він, зокрема, говорив про перспективи навчання молоді у співпраці з європейськими проектами. Учениці ЗОШ №3 декламували поезію. Традиційно на державні свята біля пам'ятника Тарасові Шевченку звучать українські мелодії. Юні віртуози - квартет бандуристок дитячої музичної школи імені А. Коломійця  та вокалісти міського будинку культури виконали патріотичні композиції.

Продовжаться святкування 21-ї річниці Конституції України концертом. О 18.00 гратиме духовий оркестр, о 19.00 - миргородців та гостей вітатимуть артисти ансамблю народної музики та пісні «Миргородський сувенір».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]