Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До 206-ї річниці Миколи Гоголя
2015-04-01

З нагоди річниці від дня народження Миколи Гоголя біля його пам’ятника, у центрі міста, відбувся урочистий захід. Вдячні нащадки геніального письменника, який творами прославив Миргород на увесь світ, прийшли вклонитися величі митця.

У своєму виступі заступник міського голови Антоніна Нікітченко подякувала всім, хто свято береже пам'ять про своїх земляків, і є тим ланцюжком, що з’єднує минуле і сучасне в історію. Вона підкреслила, що Гоголь виріс в українському середовищі і через все життя проніс відчуття спорідненості з рідним народом. Ми маємо пам’ятати про цю суто українську рису і, докладати максим зусиль, щоб її наслідували майбутні поколінням.

За дорученням міського голови Антоніна Борисівна вручила Почесну відзнаку "За особистий вклад у розвиток міста" приватному підприємцю, директору квартирного бюро "Вікторія" Валентині Туренко. Саме вона була ініціатором і спонсором встановлення пам'ятника одному з героїв творів Миколи Гоголя – Хлестакову.

Скульптурна композиція біля миргородської калюжі стала улюбленим місцем для фотографування. Подейкують, якщо загадати бажання про кар’єрний ріст і доторкнутися до носа гоголівського "ревізора" - бажання здійсниться.

Добрі справи продовжують і юні миргородці, несучи гідно звання студента Миргородського художньо-промислового коледжу ім. М. Гоголя Полтавського національного технічного університету ім. Ю. Кондратюка.

По-новому сприймає твори земляка творча молодь. Для більшості з них він залишається улюбленим письменником. У день народження Миколи Гоголя старшокласники залюбки декламували уривки з його творів.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]