Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
До 1 вересня пенсіонери мають змогу самостійно обрати банк для отримання пенсій та соціальних виплат
2021-04-13

 У Міністерстві соціальної політики розповіли про переведення з вересня 2021 року пенсійних нарахувань на банківську карту одержувача виплат та запевнили, що це можна зробити в один дотик.

"У нас існує процедура проведення цього заходу в один дотик. Пенсіонер або одержувач соціальної допомоги обирає банківську установу, звертається туди, оформляє рахунок, інформація про цей рахунку надходить з банку самостійно в орган, який забезпечує виплату. Людині повторно нікуди ходити не треба", - повідомив  заступник Міністра соціальної політики Віталій Музиченко.

Доставка пенсій додому буде здійснюватися тільки маломобільним категоріям, зокрема, особам з інвалідністю I групи, тим, хто старше 80 років, хто за висновком ЛКК (лікарсько-консультативної комісії) потребує стороннього догляду.

"До 1 вересня людина може самостійно вибрати один із понад 40 уповноважених банків, який для неї буде зручним, відповідатиме її вимогам. Сьогодні вже майже 70% осіб, які отримують виплати через банківські установи, обрали свій банк самостійно", - поінформував заступник Міністра.

Також Віталій Музиченко додав, що якщо громадяни до вересня не оберуть банк, то орган, який здійснює виплату, самостійно відкриє банківські рахунки в уповноваженому банку та поінформує громадян про це.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]